Het Mediators Collectief Oost is vanaf vandaag LIVE!

Is er een conflict op het werk? Moeten jullie veel regelen omdat jullie hebben besloten om uit elkaar te gaan? Kan de erfenis niet worden afgehandeld omdat jullie er niet uitkomen? Komt die deal maar niet rond omdat er een puntje niet op de i gezet kan worden? Wij helpen je! Wij zijn gestart en wij blijven net zolang totdat jullie weer verder kunnen.

Wij: Marian, Tjebbe, Gert en Hanneke zijn een collectief van MfN geregistreerde mediators. Wij kiezen voor samenwerking omdat wij dan elkaars specialistische kennis voor onze klanten kunnen inzetten. Er is altijd wel iemand van ons op een korte termijn beschikbaar voor een eerste gesprek.

Wij vinden het belangrijk dat er al bij het eerste vrijblijvende en uiteraard ook gratis gesprek een gevoel van vertrouwen is. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om bij het ontbreken van een klik met een van ons een andere mediator in te zetten. Het gaat om jou en om jullie.

Een conflict werkt verlammend en vertragend. en lijkt soms niet te overbruggen. Een conflict roept allerlei gevoelens op die niet prettig zijn. Als je er dan toch samen uitkomt op een manier waarbij je allebei verder kan geeft dit een gevoel van kracht. Wij begeleiden jullie bij dit proces. Wij helpen je die brug te slaan. Kijk in alle rust rond op onze gloednieuwe website om een indruk te krijgen van wat wij voor jou kunnen doen. Wij zijn er klaar voor!